tisdag, november 13, 2007

Teneriffa i bagaget - nu bär det av till Schweiz

Tja, veckorna går fort och sedan sist har vi både hunnit med höstlov och resan till Teneriffa och börjat planera inför resan till Schweiz - ja, om 1 1/2 dygn är vi där. Galet. Har ju knappt hunnit landa!

Ja, veckan tillsammans med Martins föräldrar, syskon och syskonbarn var verkligen jättehärlig och vi lyckades faktiskt undkomma sura miner hela veckan. Fantastiskt med en skara på 12, tycker jag. Kändes härligt att vara där nere. Blandat väder (inget regn) med en hel del moln, men härligt varma dagar och kvällar. God mat (frukostbuffé och middagsbuffé ingick) och dryck och härligt lata dagar. Martin hann till och med glömma att han var tvungen att gå tillbaka till jobbet på måndagen...





Samlade inför middagen


Nu planerar vi inför nästa resa - får väl packa imorgon kväll och leta reda på passen igen. Verkar vara häftiga aktiviteter som väntar oss under våra dryga 2 dygn i Schweiz - det ska bli jättehärligt, men en närmare rapport kommer efter upplevelsen istället för före.

Ha det härligt i höst-/vintermörkret - idag kom den första snön i Nödinge och den ligger fortfarande kvar! Härligt! Blir nog en liten tur med pållen i snön lite senare. Och - så ska vi möta upp familjen Fritzell i Göteborg - underbart - kul - härligt - vi saknar ju er hela tiden.

Hej hopp!

Inga kommentarer: