fredag, maj 23, 2008

Nu är vi i Spanien igen

Ligger på sängen och känner mig helt däckad efter en fantastisk middag på favorit WOK:en i Spanien. Kan inte skylla på för mycket alkhol - bara alldeles för mycket fantastiskt mat. MUMS! Har varit i Spanien sedan i tisdags och har hunnit med många kära återseenden, härliga bad i pool och hav, god mat och framträdanden. Idag hade många av Sannas Spanienvänner dansavslutning och vi var naturligtvis på plats. De duktiga dansöserna fick en underbar ros av Sanna och David, som Anna tagit med från sitt "nya" jobb på Flor Valentin.

I tisdags när vi kom gick vi direkt och hyrde bil på flygplatsen. När vi sedan kom körandes in i våra gamla kvarter kändes det precis som om man var hemma. Kändes inte som om vi skulle åka hem igen på lördag, imorgon alltså. Sanna tycker dessutom att vi likagärna kan stanna, eftersom pappa ändå bara jobbar när vi är hemma. Ja, hade min planering varit lite bättre, så hade vi lika gärna kunnat stanna terminen ut. Sanna hade ju kunnat gå två veckor i sin spanska klass. Men, det får bli en annan gång.

Här nere är allt sig likt i alla fall. Kompisarna finns på plats och är lika gulliga och omtänksamma som alltid, solen skiner, tempot är härligt lugnt och det är lätt att trivas. Läste precis på aftonbladet.se att solen kommer till västkusten i helgen - bara att åka hem och fortsätta att njuta av livet. Skönt. Med på flyget imorgon är Annas mamma, Ulla, och Sibban - favorithunden. Sedan kommer Anna och barnen i mitten av juni - skönt att veta att det inte är så länge tills vi ses igen. Och planer på nya besök har vi naturligtvis redan. Spanien är och förblir en del i våra hjärtan och som vi knappast vill lämna bakom oss.

Ja, vad härligt det är och vad lyckliga vi kan skatta oss att ha så många underbara vänner världen över. Dels hemma runtomkring oss, dels här, i vårt andra "hemma". TACK alla för att ni finns.

Bilder följer senare. Som vanligt.

1 kommentar:

MOLLES BLOGG sa...

Låter som ni haft en underbar semester, själv längtar jag efter vår som en galning.
Solen härhemma får duga så länge!
Ha en bra vecka!
kramisar