tisdag, juni 03, 2014

Sannas konfirmation

Den 10 maj var det dags för Sannas konfirmation. Månader av gudstjänster och sammankomster var plötsligt till ända och summerades på ett fint sätt i kyrkan. Hade 25 gäster på enklare lunch och efterföljande fika och det var en härlig dag från början till slut. Även om det varit lite stressigt från skolan några gånger, verkar Sanna tycka att hon fattat rätt beslut om konfirmationen och jag måste säga att jag tycker att hon växt som person på många plan under året som gått. Har nog dessutom varit skönt att få komma till en plats där var och en tillåts vara just som den är, i en ålder där det annars är mycket tankar och känslor. Tack Reine och Marcus för ert stöd till Sanna och alla härliga diskussioner, som även jag som mamma fått!

Gestaltandes en ängel i predikstolen.

Morfar slank bakom kyrkan och lyckades få med alla konfirmander på bild. Jag och Martin hade varken kamera eller mobil till hands...

Dukat i vitt och lila inför mottagningen - kändes somrigt och fint denna härliga försommardag.

"Vilket tält" sa Sanna, när hon för första gången provade kåpan. Skönt när den åkte av - det var en varm dag, trots att vi bara var i början av maj.

Vår fina tjej!

Inga kommentarer: