lördag, december 08, 2012

Med David på julklappsjakt!

Skidläger i Dammekärr till trots blev jag igår kväll utvald av sonen som medresenär till Friidrottens Hus i Slottsskogen, där årets Julklappsjakt skulle gå av stapeln i dagarna 2. Kl. 8.50 var vi på plats för försöksheat i 60 meter, som gick precis lika bra som man hade kunnat hoppas. Bästa tid gav fin startplats på bana 5 i finalheatet kl. 11.20, där det också blev seger. Finalen sprangs i nyinköpta spikskorna och tiden putsades med flera tiondelar till 9.15. David sken ikapp med guldfärgen på spikskorna och slog med en gång fast att det minsann var ett par riktiga vinnarskor! Imorgon em. får de en ny chans på 600 meter - får se om de är lika snabba då!

Mellan försöksheat och final var David med i kultävling. Har bara stött kula en gång förut, men lyckades ändå få iväg en stöt som mätte hela 6.37. Blev åtta på detta, vilket innebar placering och en jättefin tomtemedalj. Matchade den fina pokalen i rött och guld från 60 m perfekt!

Imorgon bitti skulle det egentligen blivit längdhopp också, trots att David aldrig tränat det... men, så krockade det med innebandymatch, så då var valet förstås enkelt för vår bolltokige kille. Även detta blir med andra ord en helg i idrottens tecken.

Sanna och Martin har tillbringat flera timmar med skidåkning i Dammekärr - Alehof anordnade ett dagläger. Hade tydligen varit fullt med blåbär i spåren, så bäst att vänta ytterligare en stund innan jag själv drar iväg på dagens motionsslinga. Längtar efter att komma på skidor igen efter gårdagens vila.

Ikväll ska jag på tjejmys med Stina! Det ska bli kul och mysigt, även om det finns risk för att man får ångra sina intag imorgon! :)

Inga kommentarer: