torsdag, juni 20, 2013

Sannas stora dag

Det var en mycket nöjd Sanna som i lördags fick uppleva en av livets stora dagar då hon först fick se Yohio från första parkett när han uppträdde i Alingsås, därefter fick möjlighet att överlämna ett brev till denna stora kärlek när hon fick sitt mobilskal signerat och som grädden på moset blev fotograferad tillsammans med Yohios sminkös, söta Nicole Lin Grosse, försnackaren till Yohio-konserten, skojfriske Erik, och avslutningsvis med Yohios pappa, rockgitarristen Tommy Rehn. Det enda som saknades var naturligtvis att få hålla armen om och fotas tillsammans med Yohio, men den drömmen får helt enkelt vänta på att uppfyllas ett tag. Kanske lika bra det - iklädd sina söta visual kei-kläder med tillhörande skor, var Sanna säkert decimetern längre än sina drömmars kille. Bara i strumplästen mäter vår fina tjej nästan 175 cm!
Till vänster i publikhavet döljer sig faktiskt både Sanna och David!

Två fina tjejer som gått all in för visual kei.

Fördjupade i samtal om smink och kläder.

Sockersöta!

Lycklig över att vågat ropa till sig Erik, som med bravur skötte för- och eftersnacket på scen och gjorde en härlig fans-imitation.

Att fotas med drömkillens far hade vår "feining" nog inte vågat drömma om tidigare på dagen. Oerhört nöjd i efterhand över att ha varit modig nog att fråga. You rock, min lilla panda-tjej. 

Något (Någon!) fångade sannerligen Yohios uppmärksamhet vid signeringen. En stund av ögonkontakt vid signeringen av mobilskalet förgyllde naturligtvis vår tonårings dag!

Modig lillebrorsa med smink var naturligtvis också på konserten och möttes av ett uppskattat leende från Yohio. Modig du var som vågade sticka ut, David (och Sanna i din fulla outfit) - i småstäder är det få som vågar annat än att följa strömmen - är glad att ni vågar och följer Yohios fina budskap om att följa sitt hjärta. 

TACK YOHIO för den fina förebild du är!

Inga kommentarer: