onsdag, maj 02, 2007

Härligt, härligt i Stockholm

Passade på att fira långhelgen i Stockholm tillsammans med syrran och hennes familj. Det hann både bli besök på Skansen i vårsolen och i Velamsund, där David fick för sig att ta sig ett premiärdopp - men oj, så kallt om tårna. Martin stannade hemma och fixade med huset, för att sedan fira Valborg med grabbgänget. Tänk att de inte lär sig...

Ja, det var några härliga dagar. Lilla Elin är en kanonfin krabat som tyckte att det var toppen att ha kusinerna på besök. Denna lilla kropp med söt stockholmsk dialekt får mig att le inombords - det är så fräckt med livet - hur barnen utvecklas från dag till dag. Ja, man får verkligen en wow-känsla när man funderar över detta.

Idag kommer Martin hem vid 16-tiden. Får bli en härlig kväll i solskenet på altanen. Imorgon åker han till Skottland och blir borta tills på söndag. Nästa vecka är det också fullt upp - han har blivit headhuntad till en chefsposition, men är inte överväldigad - han tycker nog han har det bra nog med allt golfspelande och härliga kundrelationer. Nåväl, vi får väl se vad han beslutar sig för - är ju alltid roligt när någon annan får upp ögonen för en, utan att man själv behöver anstränga sig. Ett gott betyg, med andra ord.

Annars är vi i full fart med att leta efter sommarhäst till Sanna, att boka resa till något härligt resmål under maj (Spanien och vännerna eller chartertripp håller vi som bäst på att vela mellan) och fundera över nya husprojekt. Eller varför inte - hitta något annat trevligt projekt?! Tja, ena dagen känner vi si, andra dagen så och tredje dagen har vi sålt allt vi äger och flyttat till Spanien. Men det känns ganska skönt att hålla alla dörrar öppna - man lever ju ändå bara en gång.

KRAM

Inga kommentarer: