måndag, maj 21, 2007

Kanelbullar

Tänkte ägna eftermiddagen åt att baka kanelbullar tillsammans med barnen och sedan mumsa på varma bullar och iskall mjölk. Mums! Degen står precis och jäser, så om ca 30 minuter kör vi igång.

Var på bröllop i helgen, det första sedan vi själva gifte oss. Kan bara konstatera, att det är bra att gå på bröllop emellanåt - man blir på något sätt nyförälskad per automatik! Men, även som gift händer det ju att man undrar vad man överhuvudtaget skall med en manlig partner till... Ibland förstår jag helt enkelt inte hur det andra könet är funtat.

Spanien på torsdag känns nästan lite konstigt - vi har ju varit iväg hela våren på diverse spektakel, så jag bävar nästan över att börja packa igen. Funderade över det igår - känslan är inte att vi ska åka på semester, utan att vi ska hälsa på oss själva, fast i en annan livssituation. Knepigt. Fullspäckat schema lär det väl bli i alla fall. Sanna vill ju hälsa på i skolan, ev. även David (han vet inte ännu!). Sedan hade vi tänkt åka ut på landet och överraska Sanna med en ridtur på Pinochio (favvohästen). Och så alla småutflykter vi planerade för när vi var nere i höstas, men aldrig hann med - de skall vi också försöka hinna med. Och träffa kompisar, om de har tid och lust! Och bara njuta av god mat, gott vin, varandra och förhoppningsvis sol och varm sand. Men - väderprognosen för de närmaste 10 dagarna ser faktiskt inte alltför ljus ut. Får hoppas på sol dock - det vore skönt. Nej, nu skall jag förbereda baket och njuta av mina två favoriter på jorden. Sanna och David.

Inga kommentarer: