fredag, februari 19, 2010

OS-yra och snöyra

Snön fullkomligt vräkte ned i längdåkningsspåren igår kväll och trots skyddande glasögon hade jag stora snövallar under ögonen! Inte nog med att det råder snöyra - här på Fyrklövergatan råder också fullständig OS-yra med alldeles för sena kvällar och trötta morgnar! Blev så glad för Anjas brons igår, som man verkligen måste säga att hon vann, efter den hemska kraschen i onsdags. Hoppas på fler medaljer från längdskidåkarna ikväll, som med all säkerhet kommer att fånga vårt intresse. Vill också passa på att önska er alla en riktigt härlig helg. Själv hoppas jag på fortsatt snö och att snöteamet ska kunna packa nysnön rejält i Dammekärr, så att det kan bli lite mer skidåkning i helgen. Idag ska spåren enligt uppgift vara väldigt lösa, så det får nog bli en vilodag. Må så gott, vänner!

2 kommentarer:

Therese sa...

Visst var det underbart igår när Anja tog brons! Vilken tjej.
Kram

MOLLES BLOGG sa...

Känner igen det där med sena kvällar i OS tecken. Men vansinnigt kul är det och Anjas brons måste ju generera ett bragdguld och Jerringpris, eller?
Mysigt med all snö och imorgon lär det ju komma mer. Hoppas du får lite tid i spåret. Trevlig helg till er också!Kramisar