tisdag, februari 16, 2010

Sportlov och mer snö

Snön ramlar ned som mjuka bomullstussar utanför fönstret och landskapet hade inte kunnat vara så mycket vackare än så här. Dessutom underbart härligt med ett vintervitt sportlov! Sanna är hos mormor och morfar och har deklarerat att hon minsann tänker vara borta hela veckan, medan David insisterade på att återvända till hemmet omedelbart efter en övernattning hos farmor och farfar. Mycket väntade scenarier för de båda. Att vara hemma är verkligen det David uppskattar mest, medan Sanna inte har det minsta problem med att vara borta från mamma och pappa. Tänk, så olika det kan bli.

Davids dygn hos farmor och farfar hade både genererat bad i simhallen, skridskoåkning med kusin Elias, besök på Nolhaga djurpark, en tur till leksaksaffären, pepparkaksbak (!!!) och fullt ös med kusinerna Elias och Elina, som också dök upp hemma hos farmor och farfar igår kväll. Tro 17 att han ville hem efter det: Han insåg väl att han redan fått uppleva allt som Alingsås hade att erbjuda på mindre än 24 timmar! Idag vill han åka slalom i Alebacken - vi får se vad tiden räcker till. Jag måste ju jobba lite på dagtid också!

Har varit kasst med träningen de senaste två veckorna. En förkylning efter mormors begravning tvingade mig att slå av på takten ytterligare, men denna vecka hoppas jag kunna komma igen, även om jag fortfarande känner mig lite tråkigt snorig. Ska försöka komma upp till spåret för en mil idag, imorgon ska jag på spinning och core på Sportlife. 2 x 30-minuters pass som är perfekta att kombinera. Sedan får det väl bli lite mer skidåkning längre fram i veckan, om det inte blir alltför mycket lössnö i spåren. Från lördag och framåt blir det mest fokus på att äta rätt och lägga in lättare träningspass - då är det ju bara en vecka kvar till tjejvasan!

Hade en härlig helg med besök från Småland. Familjen Salomonsson förgyllde vår tillvaro i dagarna 3 och det var som alltid lika trevligt. TACK! Ser redan fram emot nästa tillfälle att ses.

Nu ramlar visst mailen in med rasande fart, så det är väl bäst att försöka fokusera lite på arbetet igen. Vi hörs!

Inga kommentarer: